Axure RP pro

Axure RP Pro er et wireframing, intuitivt prototype- og specifikations-softwareværktøj, som er målrettet web og desktop applikationer.

Programmet giver de samme muligheder, som man finder i traditionelle diagramværktøjer, såsom drag-drop, widgets, linking, simulering af tap kontrol, vis/skjul funktion og conditional linking. Når du er færdig med at skitsere din mock-up, kan du generere HTML-prototyper og word-specifikationer.

KORT SAGT: Med Axure kan du skitsere en komplet klik-bar prototype af din hjemmeside eller dit IT projekt.

FORDELEN VED AT LAVE PROTOTYPER

Fordelen ved at lave prototyper er, at man kan sikre den rette forventningsafstemning mellem udvikleren og forretningsudvikleren. Med prototyper kan du demonstrere en funktionel og visuel præsentabel prototype  for ikke-teknisk-mindede stakeholders.

Du kan bruge prototyper til at teste forretningsideen/konceptet i praksis, inden der bruges ressourcer på udvikling af løsningen. Axure RP pro er et effektivt brainstorming-værktøj, der giver mulighed for værdifulde input fra eksterne stakeholders (kunder, samarbejdspartnere, m.fl.)

DET TEKNISKE

Når du udarbejder en prototype, vil du kunne “genere kravspecifikation”, og så laver programmet en kravspecifiktaion i word, som du kan bruge til dine IT-udviklere. Der vil herefter ikke være nogen tvivl om, hvordan siden skal fungere.

Kravspecifikationen vil indeholde…

  • Sitemap: en oversigt over alle siderne
  • Widgets
  • Masters (templates)
  • De enkelte undersider
  • Eventuelle noter og funktioner
  • Beskrivelse af Widgets og deres funktion